Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Esdeveniments / Presentació del SINDICAT DE VETERINÀRIA - COS

Presentació del SINDICAT DE VETERINÀRIA - COS

L’acte se celebrarà el diumenge dia 3 de març a partir de les 10.00 hores a les instal·lacions del Col·legi Oficial de Veterinaris de Lleida 
Organitzem-nos per revertir la situació! 

La veterinària es troba en un moment clau, cada vegada som més els professionals que estem indignats amb la situació laboral i que hi volem posar fi. Ens posem dempeus per dir prou als pagaments en negre, a salaris mileuristes, a les situacions d’irregularitat en els contractes i a les hores extra il·legals. Ens posem dempeus per no haver de seguir renunciant a la nostra vida social i privada en favor de molts empresaris que s’aprofiten de la manca de regulació i d’organització.  

Recentment, diverses iniciatives per tot l’Estat Espanyol, impulsades en molts casos per la patronal, estan promovent la creació d’un Conveni Col·lectiu a nivell estatal que pretén entrar en vigor al primer semestre de 2019. Però, quin tipus de conveni s’està redactant si no ens hi deixen participar? On és la veu dels treballadors en una taula on només s’hi asseu la patronal? 

Altre vegada els treballadors estem sent ignorats, relegats a uns sindicats majoritaris com CCOO i UGT que decidiran que és el millor per un veterinari o un auxiliar quan ni tan sols saben què és treballar en una clínica.  

Ha arribat l’hora que donem un cop sobre la taula, que d’una vegada per totes els veterinaris ens unim per lluitar i dignificar les nostres condicions laborals. Per això neix el primer Sindicat de Veterinaria de Catalunya, amb l’objectiu d’aglutinar a tots els treballadors de la veterinària clínica i entrar en el taulell de negociacions representant als autèntics afectats de la situació.  

Hem de ser nosaltres, no tan sols qui negocii de la banda dels treballadors en aquest conveni, sinó qui asseguri que tot plegat no queda en paper mullat. De la mateixa manera que, avui dia, l’Estatut dels Treballadors representa per a nosaltres, paper mullat que ningú respecta. 

Si no ens movem tot seguirà igual, sigui quin sigui el resultat del conveni. És per això que cridem a tots els treballadors de la veterinària a afiliar-se amb nosaltres, a organitzar-se i a fer valdre els seus drets.  

Si no ho fem nosaltres, ningú ho farà per nosaltres! Afilia’t al Sindicat de Veterinària! 
Quan 03/03/2019
de 10:00 a 11:35
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+