Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / Lorenzo Fraile, escollit Veterinari de l’Any 2016 en el multitudinari sopar del COVLL

Lorenzo Fraile, escollit Veterinari de l’Any 2016 en el multitudinari sopar del COVLL

El Col·legi de Veterinaris va celebrar el divendres 7 d’octubre la seva gran festa anual, coincidint amb la setmana de la festivitat del patró dels veterinaris, Sant Francesc d’Assís, a les instal·lacions del Restaurant Resquitx de Golmés.

El sopar va reunir al voltant de 140 persones (amb quasi 90 col·legiats) i va tenir com a acte central el lliurament del Premi al Veterinari de l’Any. En aquesta ocasió, el guardó va recaure en la figura de Lorenzo Fraile, que va rebre la distinció de mans de la presidenta del COVLL, Carmen López, i de la representant de l’Agencia Española de Medicamentos y Productos Sanitarios, Cristina Muñoz.

Lorenzo Fraile és Doctor en Farmacologia i exerceix de professor agregat de la Universitat de Lleida en les especialitats d’epidemiologia i farmacologia. Es tracta d’un professional de renom internacional en el seu sector i assidu com a ponent en congressos estatals i internacionals. Recentment va ser guardonar amb el premi de l’Article Tècnic Agrari dins la Fira de Sant Miquel de Lleida.

Al marge d’aquesta distinció, que ja té cinc anys d’història, durant el sopar es va fer un petit reconeixement als veterinaris que compleixen 65 anys en aquest 2016 (Josep Gusart, José Ángel Flores i Josep Cortés), es va donar la benvinguda als nous col·legiats i també es va lliurar un petit detall a Albert Finestra, que aquest any va deixar la junta.

Pel que fa a les autoritats, entre els presents hi havia Teresa Masjuan, directora general d’Agricultura i Ramaderia del DARP, i l’alcalde de Golmés, Jordi Calvís.

Com ja és tradicional, es va realitzar el sorteig de prop d’un centenar de regals que aporten els diferents patrocinadors, empreses i cases comercials que col·laboren amb el sopar de Sant Francesc. El bon ambient va presidir una vetllada distesa que va acabar amb barra lliure i ball. 

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+