Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / Les jornades sobre antibiòtics del DARP i el Col·legi de Veterinaris reuneixen més de 100 professionals a l’ETSEA de Lleida

Les jornades sobre antibiòtics del DARP i el Col·legi de Veterinaris reuneixen més de 100 professionals a l’ETSEA de Lleida

La Sala d’Actes de l’ETSEA Lleida va acollir amb èxit, els dies 11 i 12 de gener, les jornades sobre el Pla Nacional de Resistència d’Antibiòtics de l’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS). L’activitat va reunir més de 100 professionals i van ser organitzades pel Col·legi de Veterinaris de Lleida i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, amb la col·laboració del GSP Lleida i de l’AVPC.

Les jornades estaven incloses dins el Pla de Formació Continuada per a Professionals de la Sanitat Animal i van ser presentades per la cap de Servei d’Alimentació Animal i Seguretat de la Producció Animal del DARP, Mili Voltes, i per la presidenta el COVLL, Carmen López.

Cristina Muñoz, representant l’AEMPS i Concepción Porrero, tècnic superior de Sanitat al Departament de Medicaments Veterinaris de l’AEMPS i doctora en Veterinària per la Universidad Complutense, van ser les encarregades d’impartir els cursos.

L’objectiu de les jornades era completar encara més la formació dels professionals d’aquest àmbit, amb material actualitzat i dinàmic que els va mostrar els darrers reptes en política d’ús racional d’antibiòtics i el seu paper en aquest sentit.

Cal recordar que el desenvolupament i disseminació de resistència als antibiòtics és actualment un dels principals problemes de la salut, i que els professionals sanitaris són els principals actors en la posada en marxa de l'estratègia d'ús prudent dels antibiòtics.

El col·lectiu veterinari és dels que dedica més esforços, recursos i temps a la formació continuada, i aquestes jornades en van ser una mostra més.

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+