Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / La tercera edició de la Passejada Popular de Mascotes arriba als 150 inscrits i l’activitat es consolida

La tercera edició de la Passejada Popular de Mascotes arriba als 150 inscrits i l’activitat es consolida

Com ja va passar els primers dos anys, la Passejada Popular de Mascotes va ser el moment àlgid de la Fira Mascota’m que enguany es va reduir pel que fa a l’espai i estava ubicada en una de les zones exteriors de la Fira. Després que la condicionés negativament la jornada del dissabte, el diumenge 26 es va recuperar l’activitat i amb ella va arribar la tercera edició de la Passejada que va tornar a tenir sobre 150 inscrits.

La iniciativa, que té al Col·legi de Veterinaris de Lleida entre els seus organitzador, va néixer amb el l’objectiu d’ajudar a conscienciar, d’una forma lúdica, de la importància del civisme, tant per part dels propietaris dels animals com dels ciutadans en general amb els quals es comparteix l’espai públic.

La passejada va recórrer, entre d’altres carrers, l’avinguda Victoriano Muñoz, el pont de Príncep de Viana, la plaça Ramon Berenguer IV, la Rambla Ferran, l’avinguda de Francesc Macià, el Pont Vell i la plaça Borés, sortint i finalitzant al recinte firal dels Camps Elisis. Com en la primera edició, van ser 2,5 quilòmetres i una hora de recorregut que van culminar amb un vermut i aperitiu per als assistents.

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+