Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / Jornada PATT sobre ‘Reducció d’antibiòtics en explotacions de porcí’

Jornada PATT sobre ‘Reducció d’antibiòtics en explotacions de porcí’

Miguel Ángel Higuera, director d’Anprogapor, i Antonio Martínez Sánchez, director general Lipidos Toledo SA van ser els ponents

‘Reducció d’antibiòtics en explotacions de porcí’ va ser l’encapçalament de la jornada que es va celebrar al Col·legi de Veterinaris de Lleida el passat 23 de març, i que estava inclosa dins el Pla Anual de Transferència Tecnològica. La sessió va ser organitzada per Liptosa i R3 Group i va tenir com a ponents a Miguel Ángel Higuera, director d’Anprogapor, i Antonio Martínez Sánchez, director general Lipidos Toledo SA.

La jornada va posar l’accent sobre les alternatives naturals a tractaments antimicrobians convencionals. Es va parlar sobre els fitobiòtics com a peça clau en el programa de reducció de l'ús d'antibiòtics, especialment adreçat a les explotacions porcines.

Entre els temes també hi va haver la definició, història de l'ús, principis actius o el mode d'acció dels antibiòtics. La sessió es va completar amb aplicacions pràctiques i exemples sobre malalties possibles de prevenir o tractar i es va plantejar alternatives naturals possibles des del sector de la nutrició animal i, més concretament, sobre alternatives mitjançant l'ús d'additius naturals.

Lipidos Toledo SA és una empresa, fabricant d'additius i solucions naturals, que des de l'any 2.000 promou l'ús de productes orgànics i naturals com una eina útil per a la racionalització de l'ús d'antibiòtics en totes les espècies animals d'interès productiu.

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+