Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / El COVLL inaugura les reformes a la seva seu amb una jornada de portes obertes

El COVLL inaugura les reformes a la seva seu amb una jornada de portes obertes

El Col·legi de Veterinaris de Lleida (COVLL) va inaugurar aquest dijous al vespre, amb una jornada de portes obertes, la darrera fase de reformes que s’han dut a terme a la seva seu oficial.

L’acte va comptar amb la presència d’una cinquantena de persones entre col·legiats, empreses col·laboradores i patrocinadors, i va acabar amb un tast professional de pernil a càrrec de Pedro López.

Aquesta darrera fase de les reformes es va dur a terme al darrer trimestre de l’any passat, amb la qual cosa la junta directiva executava un dels objectius que es va marcar en la seva primera legislatura, i que ha prosseguit en aquesta segona etapa de mandat.

Així, amb l’objectiu de millorar i modernitzar tots els espais del Col·legi, conservant i revaloritzant alhora el patrimoni, durant els últims anys s’han dut a terme nombrosos canvis tant d’obra com de mobiliari. El més destacat de la remodelació va començar la passada legislatura amb la reforma integral dels serveis (lavabos i dutxa), el despatx principal i de l’espai de la zona de bar i el de la gran sala adjunta a la sala d’actes. Aquest desembre, la remodelació va prosseguir amb una obra important que ha unit en un únic espai l’antiga biblioteca i la sala de juntes, dos dels llocs emblemàtics del COVLL.

Amb totes aquestes reformes es pretén poder donar un millor servei a tots els col·legiats que visiten el COVLL, i que tenen les portes obertes per tant de realitzar jornades o reunions, i a tots aquells que participen en les sessions formatives obertes i jornades professionals que celebren al llarg de l’any.

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+