Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / El Consell i el COVLL, presents un any més a Fira de Lleida amb motiu de Petitàlia i Mascota’m

El Consell i el COVLL, presents un any més a Fira de Lleida amb motiu de Petitàlia i Mascota’m

Com ja és una tradició, els veterinaris van ser presents un any més a Fira de Lleida amb motiu de la celebració de Petitàlia i Mascota’m que van tenir lloc el cap de setmana del 25 i 26 de març. El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya, amb col·laboració amb el Col·legi de Lleida, van tenir un estand i amb diferents tallers Com ja és tradicional, el saló Petitàlia va comptar amb un estand ubicat a l’entrada de Petitàlia sota el nom de ‘La ciutat de les mascotes’.

Durant els dos dies es van organitzar diferents activitats que van fer gaudir als assistents a aquesta gran fira familiar. Així, es va celebrar un seguit de tallers sobre temàtiques diferents. L’anomenat ‘Porta’m a casa’ tenia l’objectiu de fomentar l’adopció; ‘Sóc un bon ciutadà’, per tal de conscienciar sobre la tinença responsable de les mascotes i el censat al seu ajuntament; ‘La nostra salut i la de la nostra mascota és la mateixa’; ‘Cuida’m’, amb l’objectiu d’explicar el treball del veterinari sobre la salut de l’animal, la necessitat de visites periòdiques i fomentar l’ús del microxip; ‘Estima’m’, per tal de conscienciar que estimar una mascota és cuidar-la; i ‘Aprèn a saludar-me’, amb l’objectiu de conèixer com apropar-se i tocar un gos després de demanar permís al seu amo, recordar els deures cívics del propietari d’una mascota quan la passeja per la ciutat, evitant causar molèsties a altres persones.

A més a més, a l’estand es van celebrar d’activitats més purament lúdiques com la pintura, els contes, elaborar xapes d’identificació, jugar amb imatges i fer diferents treballs manuals, entre altres.

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+