Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Formació
Sou a: Inici / Formació

Formació

Curs per obtenir el títol Director d'instal·lacions de raigs X durant el novembre al Col·legi de Barcelona

Els propers dies 18, 19, 20, 25 i 26 de novembre de 2016 s’impartirà al Col·legi de Barcelona un curs per obtenir el títol de Director d’instal·lacions de raigs X, que requereix la llei per a totes les persones que presten servei en les instal·lacions de raigs X de diagnòstic veterinari.

Curs per obtenir el títol Director d'instal·lacions de raigs X durant el novembre al Col·legi de Barcelona - Llegir Més

Conferència COVLL sobre “fluïdoteràpia a la teva clínica”, el dijous 24 de novembre

El Col·legi de Veterinaris de Lleida acollirà, el dijous 24 de novembre a partir de les 20.30 hores, la conferència ‘Fluidoteràpia a la teva clínica: què, quan i com?’, a càrrec de la doctora Cristina Fragío Arnold, i el posterior col·loqui que s’obrirà al voltant d’aquest tema. La sessió està organitzada per B. Braun VetCare SA.

Conferència COVLL sobre “fluïdoteràpia a la teva clínica”, el dijous 24 de novembre - Llegir Més

Jornada de vaquí a la Seu: “Resposta immunològica després de l'aplicació de vacunes vives enfront de BVD”, el 29 de novembre

La Seu d’Urgell acollirà el dimarts 29 de novembre de 2016, a partir de les 18.00 hores, una jornada tècnica gratuïta de vaquí que porta per títol “Resposta immunològica després de l'aplicació de vacunes vives enfront de BVD” organitzada pel Col·legi de Veterinaris de Lleida amb la col·laboració de Boehringer Ingelheim.

Jornada de vaquí a la Seu: “Resposta immunològica després de l'aplicació de vacunes vives enfront de BVD”, el 29 de novembre - Llegir Més

Jornada Internacional de Reproducción Bovina Humeco, el 19 de noviembre a Huesca

El Palacio de Congresos de Huesca acollirà el 10 de novembre la Jornada Internacional de Reproducción Bovina de Humeco. Consulteu l’enllaç per conèixer tota la informació.

Jornada Internacional de Reproducción Bovina Humeco, el 19 de noviembre a Huesca - Llegir Més

Curso Oftalmología – Oviedo Asturias – 11 de març

Curso Oftalmología – Oviedo Asturias – 11 de març

Curs de Otmalmología (ponent: Manuel Villagrasa Hijar) que tindrà lloc a la seu del Col·legi de veterinaris d'Astúries (Oviedo) el proper dia 11 de març de 2017 per la seva difusió.

Curso Oftalmología – Oviedo Asturias – 11 de març - Llegir Més

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+