Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Formació
Sou a: Inici / Formació

Formació

Preparació per a oposicions al Cuerpo Nacional Veterinario

S'ha iniciat la preparació per a la propera convocatòria de 29 places (OEP-2016) del Cuerpo Nacional Veterinario, a través de dues modalitats: presencial a Lleó i Madrid, i preparació on-line amb classes setmanalment mitjançant videoconferència.

Preparació per a oposicions al Cuerpo Nacional Veterinario - Llegir Més

Curs d'Actualització en el Diagnòstic de la Tuberculosi Bovina a Ciudad Real

Amb l'objectiu d'ampliar la formació dels professionals veterinaris se celebra la 4ª Edició del Curs d'Actualització en el Diagnòstic de la Tuberculosi bovina a Ciudad Real el dia 25 de gener a la seu del Colegio de Veterinarios.

Curs d'Actualització en el Diagnòstic de la Tuberculosi Bovina a Ciudad Real - Llegir Més

Curs de Formació en el Diagnòstic de la Tuberculosi Bovina a Madrid del 16 al 18 de febrer

Amb l'objectiu d'ampliar la formació dels professionals veterinaris es presenta la 10a Edició del Curs de Formació en el Diagnòstic de la Tuberculosi bovina que tindrà lloc a Madrid del 16 al 18 de febrer a la seu del Centre de Vigilància Sanitària veterinària (Visavet).

Curs de Formació en el Diagnòstic de la Tuberculosi Bovina a Madrid del 16 al 18 de febrer - Llegir Més

Curso de Ecografía en urgencias (Hernán Fominaya), en Oviedo

Sota l’organització del Colegio de Veterinarios de Asturias, Oviedo acollirà el dia 21 de gener un Curso de Ecografía en urgències que tindrà com a ponent a Hernán Fominaya).

Curso de Ecografía en urgencias (Hernán Fominaya), en Oviedo - Llegir Més

Curs de “bienestar animal en el sacrificio y operaciones conexas” a Logroño

L’activitat es realitzarà al Colegio Oficial de la Rioja del 23 al 27 de gener amb places limitades. Tota la informació en el document adjunt.

Curs de “bienestar animal en el sacrificio y operaciones conexas” a Logroño - Llegir Més

Doble jornada sobre Antibiòtics a Lleida - 11 i 12 de gener de 2017 al COVLL

El Col·legi de Veterinaris de Lleida acollirà, els dies 11 i 12 de gener de 16.00 a 20.00 hores, unes jornades sobre antibiòtics inclòs al Pla de Formació Continuada per a Professionals de la Sanitat Animal organitzat per la de l’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS).

Doble jornada sobre Antibiòtics a Lleida - 11 i 12 de gener de 2017 al COVLL - Llegir Més

Curs de formació d’assumptes agrícoles a França

Lyon acollirà durant el mes de maig de 2017 un curs de formació sobre aspectes agrícoles. Us deixem tota la informació que ha fet arribar al Col·legi el CGCVE.

Curs de formació d’assumptes agrícoles a França - Llegir Més

Exposició y conferències durant el mes de desembre a Soria

El Colegio de Veterinarios de Soria organitza durant el mes de desembre la Exposició de Fotografia titulada “Majadas, un encuentro con el pasado” i un cicle de conferències sota el nom “Construcciones ganaderas tradicionales” i “Grafitis e inscripciones pastoriles”. Totes les activitats es duran a terme al Centro Cultural Palacio de la Audiencia de Soria.

Exposició y conferències durant el mes de desembre a Soria - Llegir Més

X Jornada de Seguretat Alimentària i Administració Local, el 12 de desembre al CaixaForum de Barcelona

CaixaForum Barcelona acollirà el pròxim dilluns 12 de desembre, de 9.15 a 14.00 hores, la desena edició de la X Jornada de Seguretat Alimentària i Administració Local que porta per títol “D’on venim i on volem anar. 10 anys treballant per la seguretat alimentària”.

X Jornada de Seguretat Alimentària i Administració Local, el 12 de desembre al CaixaForum de Barcelona - Llegir Més

Seminari online del COVLL sobre “La muerte: fuente de información para un perito veterinario” amb places gratuïtes, el 14 de desembre

Seminari online del COVLL sobre “La muerte: fuente de información para un perito veterinario” amb places gratuïtes, el 14 de desembre

“La muerte: fuente de información para un perito veterinario” és el títol del nou seminari online programat pel Col·legi de Veterinaris de Lleida, de forma conjunta amb el Grupo Asis, i que es realitzarà el dimecres 14 de desembre entre les 14.30 i les 16.00 hores i serà impartit per José Ignacio Sáenz, director gerente de la clínica veterinaria Perrygat (Logroño) i ex presidente y fundador de la Asociación Española de Peritos Veterinarios (AEPVET).

Seminari online del COVLL sobre “La muerte: fuente de información para un perito veterinario” amb places gratuïtes, el 14 de desembre - Llegir Més

El Congreso ANAVEPOR, els dies 23 i 24 de novembre a la Universitat de Còrdova

Còrdova serà l’escenari del V Congreso de la Asociación Nacional de Veterinarios de Porcino (ANAVEPOR), que se celebrarà els dies 23 i 24 d’aquest mes de novembre.

El Congreso ANAVEPOR, els dies 23 i 24 de novembre a la Universitat de Còrdova - Llegir Més

Jornada a Madrid dins el Dia Europeu per a l’Ús Prudent dels Antibiòtics, el 18 de novembre

El saló d’actes del Ministeri de Sanitat de Madrid acollirà, aquest divendres 18 de novembre al matí, d’una jornada divulgativa oberta al públic sobre l'ús prudent dels antibiòtics en salut humana i veterinària.

Jornada a Madrid dins el Dia Europeu per a l’Ús Prudent dels Antibiòtics, el 18 de novembre - Llegir Més

La II jornada sobre “Gestión sanitaria y bienestar en los centros de protección y las residencias de animales”, el 25 de novembre a Madrid

Us adjuntem el programa sobre “Gestión sanitaria y bienestar en los centros de protección y las residencias de animales”, que és gratuïta pels associats d’AVEM, que se celebrarà el 25 de novembre a la Facultad de Veterinaria de la Universidad Complutense de Madrid.

La II jornada sobre “Gestión sanitaria y bienestar en los centros de protección y las residencias de animales”, el 25 de novembre a Madrid - Llegir Més

Curs per obtenir el títol Director d'instal·lacions de raigs X durant el novembre al Col·legi de Barcelona

Els propers dies 18, 19, 20, 25 i 26 de novembre de 2016 s’impartirà al Col·legi de Barcelona un curs per obtenir el títol de Director d’instal·lacions de raigs X, que requereix la llei per a totes les persones que presten servei en les instal·lacions de raigs X de diagnòstic veterinari.

Curs per obtenir el títol Director d'instal·lacions de raigs X durant el novembre al Col·legi de Barcelona - Llegir Més

Conferència COVLL sobre “fluïdoteràpia a la teva clínica”, el dijous 24 de novembre

El Col·legi de Veterinaris de Lleida acollirà, el dijous 24 de novembre a partir de les 20.30 hores, la conferència ‘Fluidoteràpia a la teva clínica: què, quan i com?’, a càrrec de la doctora Cristina Fragío Arnold, i el posterior col·loqui que s’obrirà al voltant d’aquest tema. La sessió està organitzada per B. Braun VetCare SA.

Conferència COVLL sobre “fluïdoteràpia a la teva clínica”, el dijous 24 de novembre - Llegir Més

Jornada de vaquí a la Seu: “Resposta immunològica després de l'aplicació de vacunes vives enfront de BVD”, el 29 de novembre

La Seu d’Urgell acollirà el dimarts 29 de novembre de 2016, a partir de les 18.00 hores, una jornada tècnica gratuïta de vaquí que porta per títol “Resposta immunològica després de l'aplicació de vacunes vives enfront de BVD” organitzada pel Col·legi de Veterinaris de Lleida amb la col·laboració de Boehringer Ingelheim.

Jornada de vaquí a la Seu: “Resposta immunològica després de l'aplicació de vacunes vives enfront de BVD”, el 29 de novembre - Llegir Més

Jornada Internacional de Reproducción Bovina Humeco, el 19 de noviembre a Huesca

El Palacio de Congresos de Huesca acollirà el 10 de novembre la Jornada Internacional de Reproducción Bovina de Humeco. Consulteu l’enllaç per conèixer tota la informació.

Jornada Internacional de Reproducción Bovina Humeco, el 19 de noviembre a Huesca - Llegir Més

Curso Oftalmología – Oviedo Asturias – 11 de març

Curso Oftalmología – Oviedo Asturias – 11 de març

Curs de Otmalmología (ponent: Manuel Villagrasa Hijar) que tindrà lloc a la seu del Col·legi de veterinaris d'Astúries (Oviedo) el proper dia 11 de març de 2017 per la seva difusió.

Curso Oftalmología – Oviedo Asturias – 11 de març - Llegir Més

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+