Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Formació
Sou a: Inici / Formació

Formació

Conferència COVLL sobre “fluïdoteràpia a la teva clínica”, el dijous 24 de novembre

El Col·legi de Veterinaris de Lleida acollirà, el dijous 24 de novembre a partir de les 20.30 hores, la conferència ‘Fluidoteràpia a la teva clínica: què, quan i com?’, a càrrec de la doctora Cristina Fragío Arnold, i el posterior col·loqui que s’obrirà al voltant d’aquest tema. La sessió està organitzada per B. Braun VetCare SA.

Conferència COVLL sobre “fluïdoteràpia a la teva clínica”, el dijous 24 de novembre - Llegir Més

Jornada de vaquí a la Seu: “Resposta immunològica després de l'aplicació de vacunes vives enfront de BVD”, el 29 de novembre

La Seu d’Urgell acollirà el dimarts 29 de novembre de 2016, a partir de les 18.00 hores, una jornada tècnica gratuïta de vaquí que porta per títol “Resposta immunològica després de l'aplicació de vacunes vives enfront de BVD” organitzada pel Col·legi de Veterinaris de Lleida amb la col·laboració de Boehringer Ingelheim.

Jornada de vaquí a la Seu: “Resposta immunològica després de l'aplicació de vacunes vives enfront de BVD”, el 29 de novembre - Llegir Més

Jornada Internacional de Reproducción Bovina Humeco, el 19 de noviembre a Huesca

El Palacio de Congresos de Huesca acollirà el 10 de novembre la Jornada Internacional de Reproducción Bovina de Humeco. Consulteu l’enllaç per conèixer tota la informació.

Jornada Internacional de Reproducción Bovina Humeco, el 19 de noviembre a Huesca - Llegir Més

Curso Oftalmología – Oviedo Asturias – 11 de març

Curso Oftalmología – Oviedo Asturias – 11 de març

Curs de Otmalmología (ponent: Manuel Villagrasa Hijar) que tindrà lloc a la seu del Col·legi de veterinaris d'Astúries (Oviedo) el proper dia 11 de març de 2017 per la seva difusió.

Curso Oftalmología – Oviedo Asturias – 11 de març - Llegir Més

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+