Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Formació
Sou a: Inici / Formació

Formació

Curs sobre “La importància de la inspecció ante mortem i post mortem en els escorxadors de l'espècie porcina”, a Palma els dies 11 i 18 d'abril

El Col·legi Oficial de Veterinaris de les Illes Balears organitza un curs sobre “La importància de la inspecció ante mortem i post mortem en els escorxadors de l’espècie porcina” que es celebrarà a Palma els dies 11 i 18 d’ abril.

Curs sobre “La importància de la inspecció ante mortem i post mortem en els escorxadors de l'espècie porcina”, a Palma els dies 11 i 18 d'abril - Llegir Més

“Curs d’oftalmologia equina: exploració, úlceres i uveïtis”, a Palma el 6 d’abril

“Curs d’oftalmologia equina: exploració, úlceres i uveïtis”, a Palma el 6 d’abril

Des del Col·legi Oficial de Veterinaris de les Illes Balears ens informem de la organització del “Curs d’oftalmologia equina: exploració, úlceres i uveïtis”, que es celebrarà a Palma el dia 6 de abril. L’activitat es realitza en català i en la modalitat presencial i no presencial a través del aula virtual tic-alfa.

“Curs d’oftalmologia equina: exploració, úlceres i uveïtis”, a Palma el 6 d’abril - Llegir Més

“Curso actualización en ortopedia y medicina deportiva equina”, 12 i 13 d’abril

Curso Teòric i -Pràctic “Actualización en Ortopedia y Medicina Deportiva Equina” impartit per Ana Boado els dies 12 i 13 d’abril a l’Hospital Veterinario Sierra de Madrid.

“Curso actualización en ortopedia y medicina deportiva equina”, 12 i 13 d’abril - Llegir Més

Jornada tècnica - Producció porcina 2020 – 21 de març a Vic

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, el Departament de Salut i l’Acadèmia de Ciències Veterinàries de Catalunya de forma conjunta, han organitzat una jornada tècnica amb “una visió de futur proper, el futur llunyà és més incert”. La sessió està prevista pel dia 21 de març a Vic.

Jornada tècnica - Producció porcina 2020 – 21 de març a Vic - Llegir Més

WebSeminar (COVLL-Asís) “Problemas de agresividad del gato hacia miembros de la familia”, el 14 de març amb places gratuïtes

WebSeminar (COVLL-Asís) “Problemas de agresividad del gato hacia miembros de la familia”, el 14 de març amb places gratuïtes

El Col·legi de Veterinaris de Lleida i Grup Asís posem a la vostra disposició un nou seminari en línia dins del programa de formació continuada en 2018. Us podeu inscriu-re fins a 100 col·legiats de forma gratuïta subvencionats pel Col·legi, per seguir gaudint d'aquesta eina el preu de mercat és de 25 € / seminari.

WebSeminar (COVLL-Asís) “Problemas de agresividad del gato hacia miembros de la familia”, el 14 de març amb places gratuïtes - Llegir Més

CURS DE FERRATGE KINESIOTERAPÈUTIC: mòdul 2 Regió de garreta, metacarp i tendons

CURS DE FERRATGE KINESIOTERAPÈUTIC: REGIÓ DE GARRETA, METACARP I TENDONS organitzat per Michel Vaillant en col·laboració amb EqVet Son Pardo i el Col·legi Oficial de Veterinaris dels Illes Balears.

CURS DE FERRATGE KINESIOTERAPÈUTIC: mòdul 2 Regió de garreta, metacarp i tendons - Llegir Més

"Retos y Experiencias en la Gestión de la Fauna Silvestre", en Murcia

Jornadas que tendrán lugar en la Facultad de Veterinaria de la Universidad de Murcia. Llevan por título "Retos y Experiencias en la Gestión de la Fauna Silvestre".

"Retos y Experiencias en la Gestión de la Fauna Silvestre", en Murcia - Llegir Més

V Congreso Canario de Veterinarios de Animales de Compañía - 5 y 6 de octubre - Tenerife

El Colegio Oficial de Veterinarios de S/C de Tenerife informa de la organización del V Congreso de Animales de Compañía de Canarias que se celebrará en Tenerife los días 5 y 6 de octubre de 2018 en las instalaciones del Hotel Costa Adeje Palace.

V Congreso Canario de Veterinarios de Animales de Compañía - 5 y 6 de octubre - Tenerife - Llegir Més

Jornada al Col·legi sobre “Ecografia: Mètode de diagnòstic de pneumònies en vedell lactant” i presentació cursos ecogràfics”, l’1 de març

El Col·legi, amb la col·laboració de l’IRTA, organitzarà el pròxim dijous 1 de març una doble sessió formativa que inclourà una jornada sobre “Ecografia: Mètode de diagnòstic de pneumònies en vedell lactant” i després la presentació dels cursos d’ecografies previstos. La jornada està inclosa al Pla Anual de Transferència Tecnològica.

Jornada al Col·legi sobre “Ecografia: Mètode de diagnòstic de pneumònies en vedell lactant” i presentació cursos ecogràfics”, l’1 de març - Llegir Més

Curs Actualització Tuberculosi Bovina, a Vic el 27 de febrer

Des del Servei de Prevenció en Salut Animal del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació s’ha programat el curs d’Actualització sobre la Tuberculosi Bovina. És farà el proper 27 de febrer de 2018 a Vic.

Curs Actualització Tuberculosi Bovina, a Vic el 27 de febrer - Llegir Més

La reunió anual de Clíniques i veterinaris clínics de petits animals, el pròxim dimecres 21 de febrer al COVLL

La reunió anual de Clíniques i veterinaris clínics de petits animals, el pròxim dimecres 21 de febrer al COVLL

La Comissió de Petits Animals del Col·legi de Veterinaris de Lleida convoca una reunió-col·loqui dirigida a totes les clíniques de la província de Lleida i als veterinaris clínics de petits animals.

La reunió anual de Clíniques i veterinaris clínics de petits animals, el pròxim dimecres 21 de febrer al COVLL - Llegir Més

Curso de exóticos Asturias

Casos clínicos en exóticos: conejos, roedores, psitácidas y tortugas que tendrá lugar el próximo 24 de febrero en Oviedo.

Curso de exóticos Asturias - Llegir Més

Webseminar gratuït del Consejo sobre “Benestar en Animals de Producció”, el 26 de febrer

En la nova línia de treball del Consejo General de Col·legis de Veterinaris en formació en línia per capacitació bàsica gratuïta i permanent dels professionals, ens amplien la informació del programa del Webseminar "BENESTAR EN ANIMALS DE PRODUCCIÓ" que realitzarà el 26 de febrer i el qual es gratis per als col·legiats (fins a 1.000 inscrits en total per a aquesta edició), amb l'objectiu d'analitzar el benestar dels animals de granja i la seva relació amb la producció i la seguretat alimentària.

Webseminar gratuït del Consejo sobre “Benestar en Animals de Producció”, el 26 de febrer - Llegir Més

Curs de formació veterinaris habilitats boví

Us informem que d’acord amb el Programa Estatal de “Erradicación de la Tuberculosis Bovina”, aprovat per la UE, els professionals veterinaris que intervenen en l’execució de les proves de camp de diagnòstic de la tuberculosi bovina hauran d’haver superat cursos de formació en els aspectes teòrics, pràctics i de base legal sobre el diagnòstic de la tuberculosi bovina, així com els cursos d’actualització corresponents.

Curs de formació veterinaris habilitats boví - Llegir Més

Invitació-Inauguració del Curs Acadèmic  l'Acadèmia de Cièncias Veterinàries de Catalunya

Invitació-Inauguració del Curs Acadèmic l'Acadèmia de Cièncias Veterinàries de Catalunya

La Junta de Govern de l'Acadèmia de Ciències Veterinàries de Catalunya es complau a convidar-vos a la Solemne Sessió Inaugural del Curs Acadèmic 2018.

Invitació-Inauguració del Curs Acadèmic l'Acadèmia de Cièncias Veterinàries de Catalunya - Llegir Més

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+