Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Formació
Sou a: Inici / Formació / Formació pròpia - Activitats COVLL / Doble jornada sobre Antibiòtics a Lleida - 11 i 12 de gener de 2017 al COVLL

Doble jornada sobre Antibiòtics a Lleida - 11 i 12 de gener de 2017 al COVLL

El Col·legi de Veterinaris de Lleida acollirà, els dies 11 i 12 de gener de 16.00 a 20.00 hores, unes jornades sobre antibiòtics inclòs al Pla de Formació Continuada per a Professionals de la Sanitat Animal organitzat per la de l’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS).

Els cursos seran impartits per Cristina Muñoz, representant l’AEMPS; Concepción Porrero, tècnic superior de Sanitat al Departament de Medicaments Veterinaris de l’AEMPS i doctora en Veterinària per la Universidad Complutense; i Sara Sacristán, llicenciada en Veterinària per la Complutense i Máster d’Investigació en Ciències Veterinàries de la mateixa universitat.

L’objectiu de les jornades és completar la formació dels professionals d’aquest àmbit, amb material actualitzat i dinàmic que els mostri els darrers reptes en política d’ús racional d’antibiòtics i el seu paper en aquest sentit.

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de: Col·legi  Oficial de Veterinaris de Lleida (Tel.: 973 279 518 – A/e: veterinaris@colvetlleida.org).

Adjuntem el programa que ens ha fet arribar l’AEMPS.

PDF BO

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+