Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Formació
Sou a: Inici / Formació / Formació externa - Activitats fora COVLL

Formació externa - Activitats fora COVLL

Seminari  web gratuït del COLVET, el 23 de maig

Seminari web gratuït del COLVET, el 23 de maig

“Estudio y optimización de sistemas de producción sostenibles y/o alternativos: producción ecológica y razas autòctones”.

Seminari web gratuït del COLVET, el 23 de maig - Llegir Més

IV Jornada del sector porcí: benestar animal i PPA, el divendres 31 de maig a Les Borges

IV Jornada del sector porcí: benestar animal i PPA, el divendres 31 de maig a Les Borges

El CEEI de Les Borges Blanques acollirà el divendres 31 de maig un jornada PATT organitzada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació que porta per títol “Benestar Animal i PPA”

IV Jornada del sector porcí: benestar animal i PPA, el divendres 31 de maig a Les Borges - Llegir Més

Seminari Tècnic “Matins d’Innovació: reducció de l’ús d’antibiòtics en porcí”, el 23 de maig a Tàrrega amb la presència del COVLL i el Consell

Seminari Tècnic “Matins d’Innovació: reducció de l’ús d’antibiòtics en porcí”, el 23 de maig a Tàrrega amb la presència del COVLL i el Consell

L’escenari serà Escola Agrària de Tàrrega i l’activitat se celebrarà sota l’organització del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, i la col·laboració del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya. La presidenta del Col·legi de Veterinaris de Lleida, Carmen López, serà una de les ponents de la xerrada sobre “Activitats de recerca en reducció de l’ús d’antibiòtics a Catalunya”

Seminari Tècnic “Matins d’Innovació: reducció de l’ús d’antibiòtics en porcí”, el 23 de maig a Tàrrega amb la presència del COVLL i el Consell - Llegir Més

Jornada de ASOPROVAC-Arabovis – 14 de maig a Binéfar

Binéfar acollirà el pròxim dimarts 14 de maig una jornada que porta per títol “Como implementar la bioseguridad en producción de vacuno”.

Jornada de ASOPROVAC-Arabovis – 14 de maig a Binéfar - Llegir Més

SEMINARIO WEB: “EL VETERINARIO COMO ASESOR EN MATERIA DE CONDICIONALIDAD”

En la nueva línea de trabajo del Consejo General de Colegios de Veterinarios en formación online para capacitación básica gratuita y permanente de nuestros profesionales, os ampliamos la información del programa sobre la PAC que convocamos el 30 de abril y al que invitamos a los 52 provinciales y a sus colegiados (hasta 1.000 inscritos en total para esta edición), con el objetivo de analizar la labor del veterinario como asesor para el ganadero en materia de Condicionalidad.

SEMINARIO WEB: “EL VETERINARIO COMO ASESOR EN MATERIA DE CONDICIONALIDAD” - Llegir Més

Curs a la UdL: European Workshop on Diseases of Wildlife and Exotic Animals

L’activitat formativa es desenvoluparà pròximament al campus Campus Agroalimentari, Forestal i Veterinari de la Universitat de Lleida, sobre patologia d'animals silvestres i exòtics, per si és del seu interès i considerin la seva difusió.

Curs a la UdL: European Workshop on Diseases of Wildlife and Exotic Animals - Llegir Més

Jornada sobre Prescripció d’Antibiòtics i Recepta Veterinària 26 de febrer a Vic

Organitza el Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona amb la col·laboració de l’Associació de Veterinaris de Porcí de Catalunya.

Jornada sobre Prescripció d’Antibiòtics i Recepta Veterinària 26 de febrer a Vic - Llegir Més

Congreso Seovet, del 15 al 16 de febrero en Madrid

El VIII CONGRESO SEOVET de OFTALMOLOGÍA VETERINARIAse celebrará en Madrid, los días 15 y 16 de febrero, en el Hotel Ilunion Pío XII, de Madrid.

Congreso Seovet, del 15 al 16 de febrero en Madrid - Llegir Més

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+