Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Formació
Sou a: Inici / Formació / Formació externa - Activitats fora COVLL

Formació externa - Activitats fora COVLL

CURS DE FERRATGE KINESIOTERAPÈUTIC: mòdul 2 Regió de garreta, metacarp i tendons

CURS DE FERRATGE KINESIOTERAPÈUTIC: REGIÓ DE GARRETA, METACARP I TENDONS organitzat per Michel Vaillant en col·laboració amb EqVet Son Pardo i el Col·legi Oficial de Veterinaris dels Illes Balears.

CURS DE FERRATGE KINESIOTERAPÈUTIC: mòdul 2 Regió de garreta, metacarp i tendons - Llegir Més

Curso de exóticos Asturias

Casos clínicos en exóticos: conejos, roedores, psitácidas y tortugas que tendrá lugar el próximo 24 de febrero en Oviedo.

Curso de exóticos Asturias - Llegir Més

"Retos y Experiencias en la Gestión de la Fauna Silvestre", en Murcia

Jornadas que tendrán lugar en la Facultad de Veterinaria de la Universidad de Murcia. Llevan por título "Retos y Experiencias en la Gestión de la Fauna Silvestre".

"Retos y Experiencias en la Gestión de la Fauna Silvestre", en Murcia - Llegir Més

V Congreso Canario de Veterinarios de Animales de Compañía - 5 y 6 de octubre - Tenerife

El Colegio Oficial de Veterinarios de S/C de Tenerife informa de la organización del V Congreso de Animales de Compañía de Canarias que se celebrará en Tenerife los días 5 y 6 de octubre de 2018 en las instalaciones del Hotel Costa Adeje Palace.

V Congreso Canario de Veterinarios de Animales de Compañía - 5 y 6 de octubre - Tenerife - Llegir Més

Curs Actualització Tuberculosi Bovina, a Vic el 27 de febrer

Des del Servei de Prevenció en Salut Animal del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació s’ha programat el curs d’Actualització sobre la Tuberculosi Bovina. És farà el proper 27 de febrer de 2018 a Vic.

Curs Actualització Tuberculosi Bovina, a Vic el 27 de febrer - Llegir Més

Webseminar gratuït del Consejo sobre “Benestar en Animals de Producció”, el 26 de febrer

En la nova línia de treball del Consejo General de Col·legis de Veterinaris en formació en línia per capacitació bàsica gratuïta i permanent dels professionals, ens amplien la informació del programa del Webseminar "BENESTAR EN ANIMALS DE PRODUCCIÓ" que realitzarà el 26 de febrer i el qual es gratis per als col·legiats (fins a 1.000 inscrits en total per a aquesta edició), amb l'objectiu d'analitzar el benestar dels animals de granja i la seva relació amb la producció i la seguretat alimentària.

Webseminar gratuït del Consejo sobre “Benestar en Animals de Producció”, el 26 de febrer - Llegir Més

Curs de formació veterinaris habilitats boví

Us informem que d’acord amb el Programa Estatal de “Erradicación de la Tuberculosis Bovina”, aprovat per la UE, els professionals veterinaris que intervenen en l’execució de les proves de camp de diagnòstic de la tuberculosi bovina hauran d’haver superat cursos de formació en els aspectes teòrics, pràctics i de base legal sobre el diagnòstic de la tuberculosi bovina, així com els cursos d’actualització corresponents.

Curs de formació veterinaris habilitats boví - Llegir Més

Invitació-Inauguració del Curs Acadèmic  l'Acadèmia de Cièncias Veterinàries de Catalunya

Invitació-Inauguració del Curs Acadèmic l'Acadèmia de Cièncias Veterinàries de Catalunya

La Junta de Govern de l'Acadèmia de Ciències Veterinàries de Catalunya es complau a convidar-vos a la Solemne Sessió Inaugural del Curs Acadèmic 2018.

Invitació-Inauguració del Curs Acadèmic l'Acadèmia de Cièncias Veterinàries de Catalunya - Llegir Més

Residència en dermatologia a l’Hospital Clínic Veterinari de UAB

En el següent enllaç teniu tota la informació sobre la plaça de resident en dermatologia a l’Hospital Clínic Veterinari de UAB

Residència en dermatologia a l’Hospital Clínic Veterinari de UAB - Llegir Més

FORMACIÓ AVEPA - Patologia Clínica - Del 19 de febrer al 16 de març de 2018

Este curso consta de 7 módulos teóricos. El módulo I nos recuerda la interpretación citológica general; el módulo II se centra en las lesiones cutáneas y subcutáneas más frecuentes en la clínica. Médula ósea, sistema endocrino y neoplasias de células redondas se tratan en los módulos III al V; el módulo VI profundiza en el linfoma canino y el VII en la citología hepática. Finalizaremos el curso con casos clínicos y el examen.

FORMACIÓ AVEPA - Patologia Clínica - Del 19 de febrer al 16 de març de 2018 - Llegir Més

XIV Jornades de Referència del Porcí d’Alcarràs

El dimecres 31 de gener Lo Casino d’Alcarràs acollirà, durant tot el matí i migdia, la catorzena edició de les Jornades de Referència del Porcí d’Alcarràs que se celebren sota l’organització del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació; ADS d’Alcarràs i Torres de Segre, Ajuntament d’Alcarràs i Mangondo Alcarràs. La jornada inclosa dins del PATT, està patrocinada entre altres per GSP Lleida i Ibercaja.

XIV Jornades de Referència del Porcí d’Alcarràs - Llegir Més

Informació Curs de Neurologia i Anestèsia en clínica equina i clínica de petits animals COVIB

El Col·legi Oficial de Veterinaris de les Illes Balears informa de la organització d’un CURS DE NEUROLOGIA I ANESTÈSIA EN CLÍNICA EQUINA I CLÍNICA DE PETITS ANIMALS, que es celebrarà a Palma els dies 9 i 10 de febrer.

Informació Curs de Neurologia i Anestèsia en clínica equina i clínica de petits animals COVIB - Llegir Més

Curs de paràsits als productes de la pesca, el 30 de gener a Barcelona

Conscients de la conjuntura econòmica actual, així com de la necessitat de formació continuada dels Tècnics i professionals dedicats a la Seguretat i Tecnologia alimentària, a AVHIC (Associació de Veterinaris i Higienistes de Catalunya) ha creat un programa “Píndoles formatives”.

Curs de paràsits als productes de la pesca, el 30 de gener a Barcelona - Llegir Més

Professorat amb títol intermèdia en èquids

Us informem que el Consejo General de Colegios Veterinarios en col·laboració amb la Asociación de Veterinarios Especialistas en Équidos de España (AVEE) està desenvolupant el procés d'especialització intermèdia en èquids.

Professorat amb títol intermèdia en èquids - Llegir Més

Jornades de porcí de la AVPC-UAB, del 31 de gener al 2 de febrer

Enguany les jornades organitzades per l’Associació de Veterinaris de Porcí de Catalunya (AVPC) compleixen 20 anys i se celebraran del 31 de gener al 2 de febrer a la Facultat de Veterinària de la UAB.

Jornades de porcí de la AVPC-UAB, del 31 de gener al 2 de febrer - Llegir Més

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+