Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Formació
Sou a: Inici / Formació / Formació externa - Activitats fora COVLL

Formació externa - Activitats fora COVLL

“Jornada neonatología equina” a Saragossa, el 16 de maig

“Jornada neonatología equina” a Saragossa, el 16 de maig

La Facultad de Veterinaria de Zaragoza ha organitzat una jornada sobre “neonatología equina” dirigida a veterinaris de cavalls i estudiants d’últims cursos. Inscripcions a caballos@unizar.es

“Jornada neonatología equina” a Saragossa, el 16 de maig - Llegir Més

Oposicions a funcionari de la Comissió Europeo en Salut Pública i Seguretat

El text oficial i les especificacions són: “Con fecha 15 de marzo de 2018, la Oficina Europea de Selección de Personal (EPSO) ha publicado las siguientes convocatorias de Administradores AD6 en el ámbito de la SALUD PUBLICA – SEGURIDAD ALIMENTARIA” Oposición: EPSO/AD/340/18 - Grado AD6 – Salud Pública Expertos en Seguridad Alimentaria– Auditoría, inspección y evaluación Oposición: EPSO/AD/341/18 - Grado AD6 – Salud Pública Expertos en Seguridad Alimentaria– Políticas y Legislación

Oposicions a funcionari de la Comissió Europeo en Salut Pública i Seguretat - Llegir Més

Convocatòria de places al Cos Nacional Veterinari del Ministerio (BOE)

Convocatòria de places al Cos Nacional Veterinari del Ministerio (BOE)

El Ministerio de Agricultura y Pesca, Alimentación y Medio Ambiente ha obert la convocatòria de places per al cos nacional de veterinaris amb el següent text: “Resolución de 22 de febrero de 2018, de la Subsecretaría, por la que se convoca proceso selectivo para ingreso, por el sistema general de acceso libre y promoción interna, en el Cuerpo Nacional Veterinario”.

Convocatòria de places al Cos Nacional Veterinari del Ministerio (BOE) - Llegir Més

Curs sobre “La importància de la inspecció ante mortem i post mortem en els escorxadors de l'espècie porcina”, a Palma els dies 11 i 18 d'abril

El Col·legi Oficial de Veterinaris de les Illes Balears organitza un curs sobre “La importància de la inspecció ante mortem i post mortem en els escorxadors de l’espècie porcina” que es celebrarà a Palma els dies 11 i 18 d’ abril.

Curs sobre “La importància de la inspecció ante mortem i post mortem en els escorxadors de l'espècie porcina”, a Palma els dies 11 i 18 d'abril - Llegir Més

“Curs d’oftalmologia equina: exploració, úlceres i uveïtis”, a Palma el 6 d’abril

“Curs d’oftalmologia equina: exploració, úlceres i uveïtis”, a Palma el 6 d’abril

Des del Col·legi Oficial de Veterinaris de les Illes Balears ens informem de la organització del “Curs d’oftalmologia equina: exploració, úlceres i uveïtis”, que es celebrarà a Palma el dia 6 de abril. L’activitat es realitza en català i en la modalitat presencial i no presencial a través del aula virtual tic-alfa.

“Curs d’oftalmologia equina: exploració, úlceres i uveïtis”, a Palma el 6 d’abril - Llegir Més

“Curso actualización en ortopedia y medicina deportiva equina”, 12 i 13 d’abril

Curso Teòric i -Pràctic “Actualización en Ortopedia y Medicina Deportiva Equina” impartit per Ana Boado els dies 12 i 13 d’abril a l’Hospital Veterinario Sierra de Madrid.

“Curso actualización en ortopedia y medicina deportiva equina”, 12 i 13 d’abril - Llegir Més

Jornada tècnica - Producció porcina 2020 – 21 de març a Vic

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, el Departament de Salut i l’Acadèmia de Ciències Veterinàries de Catalunya de forma conjunta, han organitzat una jornada tècnica amb “una visió de futur proper, el futur llunyà és més incert”. La sessió està prevista pel dia 21 de març a Vic.

Jornada tècnica - Producció porcina 2020 – 21 de març a Vic - Llegir Més

CURS DE FERRATGE KINESIOTERAPÈUTIC: mòdul 2 Regió de garreta, metacarp i tendons

CURS DE FERRATGE KINESIOTERAPÈUTIC: REGIÓ DE GARRETA, METACARP I TENDONS organitzat per Michel Vaillant en col·laboració amb EqVet Son Pardo i el Col·legi Oficial de Veterinaris dels Illes Balears.

CURS DE FERRATGE KINESIOTERAPÈUTIC: mòdul 2 Regió de garreta, metacarp i tendons - Llegir Més

Curso de exóticos Asturias

Casos clínicos en exóticos: conejos, roedores, psitácidas y tortugas que tendrá lugar el próximo 24 de febrero en Oviedo.

Curso de exóticos Asturias - Llegir Més

"Retos y Experiencias en la Gestión de la Fauna Silvestre", en Murcia

Jornadas que tendrán lugar en la Facultad de Veterinaria de la Universidad de Murcia. Llevan por título "Retos y Experiencias en la Gestión de la Fauna Silvestre".

"Retos y Experiencias en la Gestión de la Fauna Silvestre", en Murcia - Llegir Més

V Congreso Canario de Veterinarios de Animales de Compañía - 5 y 6 de octubre - Tenerife

El Colegio Oficial de Veterinarios de S/C de Tenerife informa de la organización del V Congreso de Animales de Compañía de Canarias que se celebrará en Tenerife los días 5 y 6 de octubre de 2018 en las instalaciones del Hotel Costa Adeje Palace.

V Congreso Canario de Veterinarios de Animales de Compañía - 5 y 6 de octubre - Tenerife - Llegir Més

Curs Actualització Tuberculosi Bovina, a Vic el 27 de febrer

Des del Servei de Prevenció en Salut Animal del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació s’ha programat el curs d’Actualització sobre la Tuberculosi Bovina. És farà el proper 27 de febrer de 2018 a Vic.

Curs Actualització Tuberculosi Bovina, a Vic el 27 de febrer - Llegir Més

Webseminar gratuït del Consejo sobre “Benestar en Animals de Producció”, el 26 de febrer

En la nova línia de treball del Consejo General de Col·legis de Veterinaris en formació en línia per capacitació bàsica gratuïta i permanent dels professionals, ens amplien la informació del programa del Webseminar "BENESTAR EN ANIMALS DE PRODUCCIÓ" que realitzarà el 26 de febrer i el qual es gratis per als col·legiats (fins a 1.000 inscrits en total per a aquesta edició), amb l'objectiu d'analitzar el benestar dels animals de granja i la seva relació amb la producció i la seguretat alimentària.

Webseminar gratuït del Consejo sobre “Benestar en Animals de Producció”, el 26 de febrer - Llegir Més

Curs de formació veterinaris habilitats boví

Us informem que d’acord amb el Programa Estatal de “Erradicación de la Tuberculosis Bovina”, aprovat per la UE, els professionals veterinaris que intervenen en l’execució de les proves de camp de diagnòstic de la tuberculosi bovina hauran d’haver superat cursos de formació en els aspectes teòrics, pràctics i de base legal sobre el diagnòstic de la tuberculosi bovina, així com els cursos d’actualització corresponents.

Curs de formació veterinaris habilitats boví - Llegir Més

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+