Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Formació
Sou a: Inici / Formació / Formació externa - Activitats fora COVLL / Segona jornada autorització veterinaris identificació equina Catalunya, el 19 de desembre a Barcelona

Segona jornada autorització veterinaris identificació equina Catalunya, el 19 de desembre a Barcelona

El 19 de desembre se celebrarà la segona jornada per a actualitzar l’autorització per als veterinaris que identifiquen èquids de criança i renda a Catalunya i per a formar aquells nous veterinaris interessats en realitzar aquestes actuacions.

La sessió es realitzarà 09.15 a 14.45 hores a la Sala d’actes de Serveis Centrals del DARP, Gran Via 612-614 de Barcelona, i serà d’assistència obligatòria per a aquelles persones que vulguin identificar èquids de criança i renda a Catalunya i que no hagin assistit a la primera jornada ja impartida.

El programa inclourà una síntesi de la nova normativa, el nou protocol de gestió de la identificació equina i la presentació de la nova aplicació informàtica.

Si estàs interessat/ada a renovar o en rebre l’autorització, cal que ens enviïs un correu electrònic a l’e-mail salutanimal.daam@gencat.cat indicant el teu nom complet, NIF i número de col·legiat/da i es respondrà al correu confirmant-te la teva inscripció. Les inscripcions es realitzaran per ordre de rebuda dels correus electrònics fins a esgotar les places.

En cas que no puguis assistir a la jornada t’informem que està previst realitzar-ne una altra durant el primer quadrimestre de 2017 en funció del volum d’interessats

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+