Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Formació
Sou a: Inici / Formació / Formació externa - Activitats fora COVLL / Jornada sobre “Big Data y Transformación Digital orientados a la industria agroalimentaria”, el 12 de juliol a Lleida

Jornada sobre “Big Data y Transformación Digital orientados a la industria agroalimentaria”, el 12 de juliol a Lleida

El proper 12 de juliol a l'Auditori CCCT de la Universitat de Lleida, tindrà lloc la jornada "Fòrum Empreses" de la "II International Conference on Agro BigData and decisió Support Systems in Agriculture” sota l’organització de Agrifood Alternative Technologies al costat de la UdL, Eurecat i FEMAC.

La jornada pretén ser un fòrum on diferents actors que treballen sobre Big Data i Transformació Digital orientats a la indústria agroalimentària, exposaran la seva visió i objectius, des d'un punt de vista eminentment pràctic.

 

A destacar les tres sessions on seran les pròpies empreses del sector les que ens parlaran dels seus projectes. La tercera sessió es titula "Producció intel·ligent de proteïna animal" i participaran bonÀrea Agrupa, Càrnies Iruña i Vall Companys.

 

Si esteu interessats en assistir podeu fer-ho a través del següent link: 

 

https://goo.gl/forms/ntEt93N5L7O60yG23

 

O mitjançant l’email info@agrifoodat.com o trucant al 973 283 752 

 

La inscripció és gratuïta i inclou el dinar i una festa de la cervesa al final de la mateixa amb l'objectiu d'afavorir el diàleg entre els assistents. 

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+