Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Formació
Sou a: Inici / Formació / Formació externa - Activitats fora COVLL / Fase extraordinaria de preinscripción i 2ª edición del máster oficial en endoscopia y cirugía de mínima invasión en pequeños animales (ceycmi)

Fase extraordinaria de preinscripción i 2ª edición del máster oficial en endoscopia y cirugía de mínima invasión en pequeños animales (ceycmi)

S’ha iniciat el període extraordinari de preinscripció, de l'1 al 14 de Setembre, per a la 2ª Ed. Del MÀSTER OFICIAL en ENDOSCOPIA i CIRURGIA de MÍNIMA INVASIÓ en PETITS ANIMALS (CEyCMI), de la Universitat d'Extremadura (UEX), amb 60 Crèdits ECTS, i que es desenvoluparà a les instal·lacions del Centre de Cirurgia de Mínima Invasió Jesús Usón (CCMIJU) de Càceres, com a Centre Universitari Adscrit a la UEX.

Per accedir al màster són requisits necessaris estar en possessió d'un títol universitari oficial de Grau / Llicenciat en Veterinària i la certificació del nivell B1 de l'idioma anglès. No es reconeixeran altres certificacions o titulacions no admeses per la Universitat d'Extremadura.

 

 El Màster es desenvoluparà durant el curs acadèmic 2017-2018, a les instal·lacions del CCMIJU de Càceres, segons el programa previst i es facilitarà la participació dels alumnes a través d'una plataforma de formació en línia, amb un repositori de tot el material impartit i el contacte directe amb professors i alumnes a través de fòrums.

 

 El Màster inclou una sèrie de 4 sessions pràctiques en el CCMIJU, així com una estada de formació externa, en algun dels Centres Veterinaris col·laboradors i a desenvolupar en el segon semestre, per a finalitzar amb l'elaboració del Treball Fi de Màster.

 

Enllaç: web www.ccmijesususon.com/ceycmi2017

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+