Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Formació
Sou a: Inici / Formació / Formació externa - Activitats fora COVLL / Curs - taller en patologia de remugats y porcí, els dies 2 i 3 d’abril a l’ETSEA

Curs - taller en patologia de remugats y porcí, els dies 2 i 3 d’abril a l’ETSEA

Curs - taller en patologia de remugants i porcins que se celebrarà a l’abril a l'ETSEA (2nd Spanish CLDavis Meeting - Diseases of Ruminants and Pigs).

Es tracta d'un taller de dos dies de durada (2 i 3 d’abril) dirigit per especialistes de prestigi en aquest àmbit com el professor Francisco Uzal (Universitat de Califòrnia) i Joaquín Segalés (UAB). 

 

El curs està dirigit a veterinaris clínics, patòlegs, personal en formació i estudiants o qualsevol persona interessada en malalties i patologia de remugants i porcins. També hi haurà una sessió pràctica el segon dia on els participants podran posar en pràctica la teoria sota la guia dels experts anteriorment esmentats.

 

Les places per a la sessió pràctica de necròpsia estan limitades a 30 i s'assignaran per ordre d'inscripció. Inscripcions en línia en el següent enllaç:


https://www.eventbrite.co.uk/e/2nd-spanish-davis-thompson-dvm-foundation-meeting-diseases-and-pathology-of-ruminants-and-pigs-tickets-65370253187

Para reservar plaça en la sessió de necròpsia, envieu un correu a Gustavo Ramírez (gramirez@ca.udl.cat).


 

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+