Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Formació
Sou a: Inici / Formació / Formació externa - Activitats fora COVLL / Curs de Podologia equina Simon John Curtis, el 2-3 juny 2017

Curs de Podologia equina Simon John Curtis, el 2-3 juny 2017

El dies 2 i 3 de juny se celebrarà a les instal·lacions de Fènix Hoofcare, SL )Masies de Roca, Barcelona), un curs sobre Podologia Equina a càrrec del doctor Simon John Curtis (Newmarket).

Simon Curtis  ha estat desenvolupant la practica del ferrament a Newmarket a Anglaterra durant 42 anys. Ha fet clínics i demostracions de ferrament a mes de 20 països i als sis continents incloent els Estats Units, Australia, India, Rússia Brasil.....

 

Ha publicat  3 llibres sobre ferrament i en nombroses publicacions en revistes del sector. En Simon es adjunt al Peter Rossdale hospital veterinari,  on treballa com a consultor sobre ferrament. Ha estat guardonat Honorary Associate of the Royal College of Veterinary Surgeons (2002).  Es l’única vegada que un ferrador rep aquest honor. Simon Curtis es a Past Master of the Worshipful Company of Farriers (2001-2002) and Chairman of the Farriers Registration Council (2006-10). Ell és  a Fellow of the Worshipful Company of Farriers by examination (FWCF).

Establert a Newmarket , en Simon és ferrador des de el 1972. És la 4t  generació de ferradors a la seva família, han estat ferradors  i ferrers a Cambridgeshhire des de fa mes de 150 anys.

 

Podeu consultar tota la informació:

 

PDF BO

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+