Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Formació
Sou a: Inici / Formació / Formació externa - Activitats fora COVLL / Curs Actualització Tuberculosi Bovina, a Vic el 27 de febrer

Curs Actualització Tuberculosi Bovina, a Vic el 27 de febrer

Des del Servei de Prevenció en Salut Animal del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació s’ha programat el curs d’Actualització sobre la Tuberculosi Bovina. És farà el proper 27 de febrer de 2018 a Vic.

Un cop omplert aquest curs amb els inscrits hi ha una altra convocatòria pel 15 de març de 2018 en el mateix lloc. Un cop estiguin plens els dos grups es farà llista d’espera.

Per poder-vos inscriure al curs, heu d’omplir i signar electrònicament el full d’inscripció al curs, adjuntant DNI i tarja sanitària i el justificant del pagament de la taxa del curs i enviar-la per correu electrònic a ccagraria.manresa@gencat.cat . Es confirmarà per correu electrònic que esteu degudament inscrits i en quina data fareu el curs.

Tota la informació la trobareu al programa adjunt, la taxa és de 32 € al compte del BBVA ES56 0182 4143 2102 0182 9192. Posant el vostre nom i cognoms + tuberculosi

 

Programa

PDF BO

 

Fitxa alumne

PDF BO

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+