Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / La festa anual del veterinaris, torna l’1 d’octubre

La festa anual del veterinaris, torna l’1 d’octubre

El tradicional sopar de Sant Francesc del Col·legi de Veterinaris de Lleida es tornarà a fer aquest 2021 després que l’any passat s’hagués suspès, com ja sabeu, per la pandèmia provocada per la COVID-19.

Així doncs, la junta del COVLL ha decidit reactivar la festa anual del sector veterinari de les Terres de Lleida i programar-la pel pròxim divendres 1 d’octubre. El lloc escollit és el Restaurant Resquitx de Mollerussa.  
Evidentment, la celebració definitiva del sopar estarà subjecta a l’evolució de la pandèmia, la situació en la qual ens trobem al mes de setembre-octubre i les directrius que marquin les autoritats sanitàries.
Com sempre es farà el sopar de germanor amb el sorteig d’obsequis i viatges cedits per les entitats i firmes col·laboradores. 
També hi haurà el reconeixement als nous col·legiats, a aquells que durant el 2019 i 2020 han fet 65 anys, i hi haurà una distinció a tots els que porten 25 anys de col·legiació, i alguna sorpresa més.
Després de sopar, farem fi de festa amb música i barra lliure si la situació ho permet.
Per tant, des d’avui ja és obert el termini per a les inscripcions fins dilluns 27 de setembre. Com sempre, contacteu amb les oficines del COVLL per fer la reserva:
Tel. 973 27 95 18
Mòbil: 605 044 254

veterinaris@colvetlleida.org
Us hi esperem!
 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+