Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / Formulari per a la petició de vacunació dels professionals veterinaris per la COVID-19

Formulari per a la petició de vacunació dels professionals veterinaris per la COVID-19

Seguint les noves instruccions del Departament de Salut de la Generalitat, us comuniquem que des del Col·legi Oficial de Veterinaris de Lleida hem d’elaborar ara una llista dels professionals veterinaris que volen vacunar-se de la COVID-19.

Per tal de recopilar tota informació necessària, cal els col·legiats i col·legiades que hi estigueu interessats, ompliu les dades que us sol·licitem en el breu formulari que teniu en el següent enllaç.
Enllaç formulari 

A mesura que rebem les dades, les enviarem al Departament, el qual procedirà a verificar-les, i es posarà en contacte amb vosaltres per tal d’assignar-vos el dia, l’hora i el lloc per rebre la vacuna.

Recordem que el procés de vacunació el determina i coordina el Departament, i des del COVLL intentem tramitar-vos el més ràpid possible els canvis o noves indicacions que anem rebent.
Recordeu també que per vacunar-vos no heu de ser positius de COVID-19 ni patir alguna malaltia greu (immunodepressió, cardiovascular no controlada o hepàtica, renal metabòlica/endocrina o neurològica), i heu de portar CIP (la targeta sanitària) o el DNI, la declaració responsable i un document que acrediti que formeu part d’un dels col·lectius prioritzats per la vacunació; carnet de col·legiat o certificat del col·legi professional, contracte de treball o darrera nòmina. En cas dels autònoms, alta d’autònom o darrer rebut de cotitzacions.

La vacuna assignada al col·lectiu és la d'Oxford / AstraZeneca.
Aquesta és la tercera vacuna que entra en funcionament i, de moment, està destinada als professionals sanitaris de segona línia i personal essencial.

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+