Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Formació
Sou a: Inici / Formació

Formació

Jornada sobre resistències als antibiòtics: per un repte global, solucions compartides, el 13 de novembre a la UAB

Jornada sobre resistències als antibiòtics: per un repte global, solucions compartides, el 13 de novembre a la UAB

Us deixem el link del web de l’ACSA amb la informació i la inscripció a la propera jornada Les resistències als antibiòtics: per un repte global, solucions compartides, que tindrà lloc el 13 de novembre a la sala d’actes del Rectorat, campus Bellaterra de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Jornada sobre resistències als antibiòtics: per un repte global, solucions compartides, el 13 de novembre a la UAB - Llegir Més

XIX Jornada Tècnica de Boví de Carn d'Alcarràs, el 26 d’octubre

XIX Jornada Tècnica de Boví de Carn d'Alcarràs, el 26 d’octubre

Lo Casino d’Alcarràs acollirà el dijous 26 d’octubre la XIX edició Jornada Tècnica de Boví de Carn organitzada per la l’Associació de Ramaders de Boví de Carn d’Alcarràs.

XIX Jornada Tècnica de Boví de Carn d'Alcarràs, el 26 d’octubre - Llegir Més

Curs de Formació en el Diagnòstic de la Tuberculosi Bovina a Madrid, del 21 al 23 de novembre

Curs de Formació en el Diagnòstic de la Tuberculosi Bovina a Madrid, del 21 al 23 de novembre

Amb l'objectiu d'ampliar la formació dels professionals veterinaris, és presenta la 12a Edició del Curs de Formació en el Diagnòstic de la Tuberculosi bovina que tindrà lloc a Madrid del 21 al 23 de novembre.

Curs de Formació en el Diagnòstic de la Tuberculosi Bovina a Madrid, del 21 al 23 de novembre - Llegir Més

El IX Congrés AVEEC del 20 i 21 d’octubre, a Sant Cugat del Vallès 

Us recordem que els dies 20 i 21 d’octubre se celebrarà la novena edició del Congrés de l’Associació de Veterinaris Especialistes en Èquids de Catalunya (AVEEC) a Can Ametller (Sant Cugat del Vallès).

El IX Congrés AVEEC del 20 i 21 d’octubre, a Sant Cugat del Vallès  - Llegir Més

III Jornadas de Medicina de Rumiantes de Canaruas “In Memorian Marco Suárez Marín”, els dies 27 i 28 d’octubre

La Universidad de Las Palmas acollirà els dies 27 i 28 d’octubre las III Jornadas de Medicina de Rumiantes de Canarias que estan dedicades In Memorian a Marco Suárez Marín. El jove veterinari canari, malauradament mort d’un d’infart, va tenir vinculació amb el Col·legi de Veterinaris de Lleida i va participar com a protagonista en una de les jornades formatives que es van organitzar a la Seu d’Urgell.

III Jornadas de Medicina de Rumiantes de Canaruas “In Memorian Marco Suárez Marín”, els dies 27 i 28 d’octubre - Llegir Més

XXVI Jornades de Seguretat Alimentària (AVESA): "Una meta una salut" , 26 i 27 d’octubre a València

Les jornades estan organitzades per l'Associació de Veterinaris Especialistes en Seguretat Alimentària AVESA i aquest any s'ha triat València com a seu de les jornades pel fet que aquesta ciutat ostenta la capitalitat mundial de l'alimentació sostenible i saludable. Les jornades se celebraran durant els dies 26 i 27 d'octubre a les instal·lacions de la Universitat Catòlica de València.

XXVI Jornades de Seguretat Alimentària (AVESA): "Una meta una salut" , 26 i 27 d’octubre a València - Llegir Més

Nou Curs de Formació en el Diagnòstic de la Tuberculosi Bovina a Madrid del 21 al 23 de novembre

Amb l'objectiu d'ampliar la formació dels professionals veterinaris, es presenta la 12a Edició del Curs de Formació en el Diagnòstic de la Tuberculosi bovina que tindrà lloc a Madrid del 21 al 23 de novembre a la seu del Centre de Vigilància Sanitària veterinària (Visavet).

Nou Curs de Formació en el Diagnòstic de la Tuberculosi Bovina a Madrid del 21 al 23 de novembre - Llegir Més

Conferència del Consejo “Veterinaria y Bienestar animal”, els dies 3 i 4 de novembre

Sota l’organització del Consejo General de Colegios Veterinarios de España, Ciudad Real acollirà els pròxims dies 3 i 4 de novembre la Conferència “Veterinaria y Bienestar animal”.

Conferència del Consejo “Veterinaria y Bienestar animal”, els dies 3 i 4 de novembre - Llegir Més

Convocatòria d’internats a l’Hospital Clínic Veterinari UAB

Un comuniquem que s'han convocat 12 places d'internat en Clínica de Petits Animals (7 a l'Hospital Clínic Veterinari de la UAB i 5 a l'Hospital Ars Veterinària) i 3 places d'internat en Clínica Equina a l'Hospital Clínic Veterinari de la UAB.

Convocatòria d’internats a l’Hospital Clínic Veterinari UAB - Llegir Més

Convocatòria d'internats a l'Hospital Clínic Veterinari UAB

Us informem que s'han convocat 12 places d'internat en Clínica de Petits Animals (7 a l'Hospital Clínic Veterinari de la UAB i 5 a l'Hospital Ars Veterinària) i 3 places d'internat en Clínica Equina a l'Hospital Clínic Veterinari de la UAB.

Convocatòria d'internats a l'Hospital Clínic Veterinari UAB - Llegir Més

Jornada tècnica sobre “fauna silvestre en medio urbano (AVEM)

Jornada tècnica sobre “fauna silvestre en medio urbano (AVEM)

La jornada tècnica sobre Fauna silvestre en el medi urbà se celebrarà a Madrid el proper dia 21 de setembre (Facultat de Veterinària de la Universitat Complutense de Madrid) sota l’organització de l'Associació Espanyola de Veterinaris Municipals en col·laboració amb Scrofa i van dirigides als professionals de les administracions i les empreses que han de resoldre els problemes generats per la presència d'aquest tipus d'animals a les nostres ciutats.

Jornada tècnica sobre “fauna silvestre en medio urbano (AVEM) - Llegir Més

Fase extraordinaria de preinscripción i 2ª edición del máster oficial en endoscopia y cirugía de mínima invasión en pequeños animales (ceycmi)

S’ha iniciat el període extraordinari de preinscripció, de l'1 al 14 de Setembre, per a la 2ª Ed. Del MÀSTER OFICIAL en ENDOSCOPIA i CIRURGIA de MÍNIMA INVASIÓ en PETITS ANIMALS (CEyCMI), de la Universitat d'Extremadura (UEX), amb 60 Crèdits ECTS, i que es desenvoluparà a les instal·lacions del Centre de Cirurgia de Mínima Invasió Jesús Usón (CCMIJU) de Càceres, com a Centre Universitari Adscrit a la UEX.

Fase extraordinaria de preinscripción i 2ª edición del máster oficial en endoscopia y cirugía de mínima invasión en pequeños animales (ceycmi) - Llegir Més

Curs Online “Mitos y realidad del Brexit”

Curs Online “Mitos y realidad del Brexit”

L’activitat és gratuïta i se celebrarà el 13 de setembre a les 14.00 hores sota l’organització del Colegio Oficial de Veterinarios de Valladolid amb els ponents Luis Alberto Sainz-Pardo y Debbie Lodgin. Per obtenir les claus, enviar un e-mail a colvetvalladolid@gmail.com

Curs Online “Mitos y realidad del Brexit” - Llegir Més

 Jornada Antibioresistencias, el 22 de setembre a Palma de Mallorca

Jornada Antibioresistencias, el 22 de setembre a Palma de Mallorca

El Colegio Oficial de Veterinarios de las Islas Baleares ja organitzat la Jornada sobre Antibiorresistencias pel pròxim divendres 22 de setembre.

Jornada Antibioresistencias, el 22 de setembre a Palma de Mallorca - Llegir Més

Curs de Capacitació de Directors de Radiodiagnòstic general 2017, a València

Curs de Capacitació de Directors de Radiodiagnòstic general 2017, a València

El Col·legi Oficial de Veterinaris de València en col·laboració amb INTECH S.L. organitza un curs per capacitació de directors de radiodiagnòstic general. Les dates de celebració d'aquests cursos seran les següents: - Classes teòriques: 21, 22, 28 i 29 d'octubre de 2017. - Classes pràctiques: Data a determinar segons el nombre deinscritos, entre els dies 23 al 27 d'octubre de 2017 (un matí o una tarda d'un dels dies)

Curs de Capacitació de Directors de Radiodiagnòstic general 2017, a València - Llegir Més

Residència en Medicina Zoològica. FHCV-UAB

Residència en Medicina Zoològica. FHCV-UAB

Us comuniquem la convocatòria d'una plaça de resident en Medicina Zoològica (petits mamífers) a la Fundació Hospital Clínic Veterinari (UAB).

Residència en Medicina Zoològica. FHCV-UAB - Llegir Més

Curs de Director de instalaciones de radiodiagnóstico veterinario

CURSO DE ACREDITACIÓN DE DIRECTOR DE INSTALACIONES DE RADIODIAGNÓSTICO VETERINARIO, en Barcelona, homologado por el Consejo de Seguridad Nuclear, que acredita al personal que utiliza equipos de rayos X con fines de diagnóstico médico (Real Decreto 1085/2009).

Curs de Director de instalaciones de radiodiagnóstico veterinario - Llegir Més

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+