Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Formació
Sou a: Inici / Formació

Formació

Workshop de riscos emergents, el 5 de juliol a l’IEC de Barcelona

El proper 5 de juliol tindrà lloc el IX Workshop d’avaluació del risc de la cadena alimentària, que enguany tractarà els Riscos emergents en productes del mar

Workshop de riscos emergents, el 5 de juliol a l’IEC de Barcelona - Llegir Més

Inscripcions Obertes – “Foro de colaboración público-privada en sanidad animal en avicultura”, l’11 de juliol a Madrid

Organizan: Fundación Vet+i en colaboración con la Asociación Española de Productores de Huevos (ASEPRHU), Federación Española de Empresas del Sector de la Producción de Huevos y Ovoproductos (FEDEROVO) y Organización Interprofesional de la Avicultura de Carne de Pollo del Reino de España (PROPOLLO).

Inscripcions Obertes – “Foro de colaboración público-privada en sanidad animal en avicultura”, l’11 de juliol a Madrid - Llegir Més

Jornada de producció animal COVT-IRTA-AVPC, el 22 de juny a Mas de Bover (Constantí)

El dijous 22 de juny, el Col·legi Veterinaris de Tarragona organitza conjuntament amb l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA) i l’Associació de Veterinaris de Porcí de Catalunya (AVPC) una jornada de producció sota el títol “Perspectives de Futur de la Ramaderia i la Indústria Agroalimentària”. La jornada es farà a les instal·lacions de Mas de Bover a Constantí.

Jornada de producció animal COVT-IRTA-AVPC, el 22 de juny a Mas de Bover (Constantí) - Llegir Més

Programa del XXXVIII Congrés ANAPORC

El congrés se celebrarà a Sevilla els dies 21 i 22 de setembre a Sevilla

Programa del XXXVIII Congrés ANAPORC - Llegir Més

Trobada Empresarial al Pirineu 2017

La XXVIII edició de la Trobada Empresarial al Pirineu, es realitzarà a la Seu d’Urgell els dies 15 i 16 de juny de 2017 amb el títol “Estratègies per a un marc canviant”

Trobada Empresarial al Pirineu 2017 - Llegir Més

Máster Ciencia y Tecnología de la Carne, Universidad de Extremadura

La Universidad de Extremadura (Cáceres) ofereix de cara al pròxim curs un Máster Ciencia y Tecnología de la Carne. Tota la información en el següent document.

Máster Ciencia y Tecnología de la Carne, Universidad de Extremadura - Llegir Més

Jornada tècnica sobre el benestar animal en porcí, el 16 de juny a la seu del COVLL

El Col·legi de Veterinaris de Lleida (COVLL) serà l’escenari, el divendres 16 de juny durant tot el matí, d’una jornada PATT sobre ‘El benestar animal en porcí: gestió de les mutilacions a explotacions i aplicació de bones pràctiques en el transport’.

Jornada tècnica sobre el benestar animal en porcí, el 16 de juny a la seu del COVLL - Llegir Més

Cursos de Formació – ILERNA

En el següent enllaç podeu trobar informació sobre els cursos subvencionats per Consorci de Formació Contínua que es realitzen a Ilerna Lleida.

Cursos de Formació – ILERNA - Llegir Més

Jornada de bioseguretat en porcí, aquest dimecres 31 de maig

La II edició de la “Jornada del sector porcí: bioseguretat” tindrà lloc a les Borges Blanques aquest dimecres 31 de maig de 2017.

Jornada de bioseguretat en porcí, aquest dimecres 31 de maig - Llegir Més

L’alimentació del vedell, protagonista d’una jornada PATT al Col·legi el dimecres 7 de juny

L’alimentació del vedell, protagonista d’una jornada PATT al Col·legi el dimecres 7 de juny

‘L’alimentació del vedell ens els primers 80 dies de vida’ és el títol de la jornada que acollirà el Col·legi de Veterinaris de Lleida el dimecres 7 de juny a partir de les 7 de la tarda amb la col·laboració de MSD Animal Health.

L’alimentació del vedell, protagonista d’una jornada PATT al Col·legi el dimecres 7 de juny - Llegir Més

V Postgrau en Gestió Estratègica de l’Empresa Agroalimentària 2017/2018

Desprès de l’èxit de les quatre primeres edicions, i per cinquè any consecutiu, la Universitat de Lleida (Campus d’Excel·lència Internacional) i Forum Empresa ofereixen conjuntament la cinquena edició del Postgrau en Gestió Estratègica de l’Empresa Agroalimentària 2017/2018.

V Postgrau en Gestió Estratègica de l’Empresa Agroalimentària 2017/2018 - Llegir Més

Curs de Podologia equina Simon John Curtis, el 2-3 juny 2017

El dies 2 i 3 de juny se celebrarà a les instal·lacions de Fènix Hoofcare, SL )Masies de Roca, Barcelona), un curs sobre Podologia Equina a càrrec del doctor Simon John Curtis (Newmarket).

Curs de Podologia equina Simon John Curtis, el 2-3 juny 2017 - Llegir Més

Curs pràctic cirurgia de bovins - Astúries

Astúries acollirà el X Curs pràctic de cirurgia en bovins (veure adjunt) que se celebrarà el 23 i 24 de juny de 2017 a la Granja Escola de Luces, a la localitat de Colunga (Astúries).

Curs pràctic cirurgia de bovins - Astúries - Llegir Més

XIII Congrés d'SEAAV, a Lleó de l'1 al 3 de juny

Els propers 1, 2 i 3 de juny es celebrarà a la Facultat de Veterinària i de l'Hospital Veterinari de la Universitat de Lleó el XIII Congrés de la Societat Espanyola d'Anestèsia i Analgèsia Veterinària (SEAAV). A la pàgina web del congrés www.congresoseaav.com podran trobar tota la informació relativa al congrés així com les instruccions per a realitzar la inscripció o participar en els diferents concursos convocats.

XIII Congrés d'SEAAV, a Lleó de l'1 al 3 de juny - Llegir Més

Congrés GECAR 2017 a Palma de Mallorca, 19 i 20 de maig

El Col·legi Oficial de Veterinaris de les Illes Balears, ens informa de la celebració del Congrés Avançat de Cardiologia (GECAR 2017) que se celebrarà els dies 19 i 20 de maig al Gran Hotel de Palma.

Congrés GECAR 2017 a Palma de Mallorca, 19 i 20 de maig - Llegir Més

Curs Universitat del Mar de Múrcia sobre cabra murciano granadina y cordero segureño

En el següent enllaç pot trobar informació de l'activitat de la Universidad Internacional del Mar de la Universidad de Murcia: cabra murciano granadina y cordero segureño: Sanidad y producción, una visión actual”, que se celebrarà del 5 al 8 d'octubre pròxims al club de Campos de Campos del Río (Murcia).

Curs Universitat del Mar de Múrcia sobre cabra murciano granadina y cordero segureño - Llegir Més

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+