Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / Gran Repte Solidari del Col·legi de Veterinaris de Lleida i el Consell, del 27 al 2 d’abril

Gran Repte Solidari del Col·legi de Veterinaris de Lleida i el Consell, del 27 al 2 d’abril

El Col·legi de Veterinaris de Lleida, de forma conjunta amb el Consell i la Càtedra Desenvolupament d'Organitzacions i Territoris Saludables (Càtedra DOTS) de la UdL i el seu projecte App O10K-Objectiu1000, posarà en marxa un repte solidari que se celebrarà des del 27 de març al 2 d’abril i pel qual necessitem la vostra ajuda.

Hem de fer 5 milions de passes per col·laborar amb l’AECC Lleida

Es tracta de poder sumar 5 milions de passes entre tots els participants i d’aquesta manera poder assolir el repte i col·laborar amb un projecte molt especial a les colònies per a nens i nenes que organitza la delegació a Lleida de l’Associació Espanyola Contra el Càncer i que se celebren a la Val d’Aran. 

Com participar en el repte? Descarrega't una APP gratis i inscriu-te al repte.

Doncs és molt fàcil. Només cal descarregar-se l’aplicació gratuïta O10k-Objectiu 10000, apuntar-se al repte dels veterinaris i les teves passes diàries se sumaran automàticament al repte.

Us animem a participar-hi, a ajudar-nos a difondre el repte, i si teniu gos, aprofiteu per formar equip i sumar més passes junts, sobretot la setmana del 27 de març al 2 d’abril. Cada dia hi hauran premis pels més actius. No hi tenim res a perdre i molt per sumar. Som-hi!

Que és O10K?

L’O10k és una APP per promocionar l’activitat física en la població. L’objectiu és conscienciar als usuaris sobre la importància d'adquirir hàbits saludables i fomentar un estil de vida actiu tot aconseguint a diari, els 10.000 passos que recomana la OMS i així poder prevenir malalties no transmissibles. (http://www.catedradots.udl.cat/o10k/)

 

Caminada amb mascotes, el 14 d’abril a Lleida com a fi de festa.

El Col·legi de Veterinaris vol recuperar la tradicional Caminada de Mascotes que celebrava durant el Mascota’m i ha escollit el diumenge 14 d’abril per celebrar-la i vincular-la, alhora, amb el Repte Solidari

La caminada se celebrarà a partir de les 11.00 hores amb arribada i sortida des de Fira de Lleida, i al final de la mateixa es desvetllarà de forma oficial si s’ha assolit el repte solidari dels 5 milions de passes i es premiarà a la persona que n’hagi sumat més així com els premiats a diari. #reptemascotaO10k

 

Properament es donaran més detalls de la caminada i com poder efectiva la inscripció.

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+