Defunció del nostre company veterinari Felip Robinat i Felip

 

Us comuniquem la defunció del nostre company veterinari Felip Robinat i Felip. Regidor de Promoció Econòmica, Agricultura, Fires i Medi Ambient de l’Ajuntament de Tàrrega, va morir ahir a la nit, a l’edat de 53 anys a causa d’una llarga malaltia. Robinat va néixer a la capital de l’Urgell l''any 1958, era casat i pare de dos fills. Llicenciat en Veterinària per la Universitat de Saragossa l''any 1980, tota la seva trajectòria professional va estar estretament lligada a aquesta disciplina.


Prèviament va treballar al Laboratori de Patologia de la Cooperativa Agropecuària de Guissona i el 1983 va crear la primera consulta veterinària d''animals de companyia a la província de Lleida fora de la capital. L''any 2007 fundà l''Hospital Veterinari de l''Urgell, a Tàrrega. Des de molt jove fou una persona profundament implicada en la vida associativa, cultural i empresarial de la ciutat. 


 

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Lleida expressa el seu més sincer condol per tan sentida pèrdua, especialment vers la família del difunt.  Avui per la tarda s’instal·larà el fèretre al Tanatori de Tàrrega i l’enterrament serà demà a les 12.00 hores a l’Església Parroquial de Santa Maria de l’Alba de Tàrrega.